Tid til ettertanke


 

Så godt kan eit menneskje vera at det blir vakkert av det.Det kan være eit godt hode under lurvet hatt.Vær deg selv, det kler deg best!Det beste middel mot vrede er en liten smule ettertanke.Det er i de stille stundene i ettertanke at nye ideer blir til.


Når du ser en fantastisk flott, nydelig, skjønn og herlig person, er det lov å stirre, det er lov å smile, men deretter gå bort fra speilet å gjøre noe annet..!Hvis gåturer var så sunne, skulle postmannen praktisk talt vært udødelig. Hvalen svømmer hele
dagen, spiser bare fisk og er tykk, Kaninen løper og hopper, men lever gjennomsnittelig 5 år. Skillpadden løper ikke, hopper ikke og kommer alltid sist og den rører seg ikke men blir allikevel nærmere 150 år.
Så vår konklusjon her er slapp av!


Det finnes mennesker som aldri vil forstå verdien av deg og det du gjør for dem. Prøv ikke å forstå slike mennesker, la dem gå. Det er deres tap.


Et ord kan gi kjærlighet, håp og tro. Et ord kan gi sår som aldri vil gro. Så velg dine ord med forstand og takt , for husk dine ord at  de har makt.Noen dager glemmer man å si hei til sine venner, andre dager glemmer man å skrive til dem. Andre dager glemmer man å høre hvordan de har det. Noen dager glemmer man i det hele tatt alt rundt seg. Så derfor vil jeg bare fortelle deg at jeg er glad i deg og at du ofte er i mine tanker.Når du tar kald drikke i en termos om sommeren så holder den det kaldt. Men når du tar varm drikke i den om vinteren så holder den det varmt. Da lurer jeg på: Hvordan vet termosen når det er sommer og vinter?????Jeg vet hvor skjørt livet er.
Jeg har lært det på den harde måten.
Vent ikke, med å si hva du føler.
Vent ikke, med å besøke noen du er glad i.
Vent ikke, med å leve.
Vent ikke, til det er for sent...
Vi vet ingenting om hvordan fremtid vi vil få.
Det eneste vi har,
er det øyeblikket vi har her akkurat nå.

Klikk på boken og sidene for å bla:
Flash-spilleren må oppgraderes

Hvis du vil se denne siden, kan du klikk her for å hente den nyeste versjon av Flash fra Adobe. Når installasjonen er ferdig, kan du komme tilbake hit og se siden.

Hvis du ser denne beskjeden selv om du nettopp har oppgradert Flash, bør du lukke alle Internet Explorer-vinduene, starte på nytt og komme tilbake til siden.

Du kan også klikke her for å se bildeboken uten å hente Flash, men det kan godt være det ikke ser ut som det skal.