Møter du noen uten smil, så gi ditt. Hva er et smil?

 

Smil er en grimase hvor mange av musklene i ansiktet trekkes sammen. Spedbarn begynner å smile omkring seks uker gamle, ofte når de ser andre ansikter.

Smil brukes som oftest for å uttrykke glede og vennlighet, og smilet tolkes derfor vanligvis positivt over hele verden. Å smile gjør at hjernen produserer mer endorfin , som i sin tid minsker smerte . Det finnes flere typer smil, både med åpen og lukket munn . De fleste mennesker ser intuitivt forskjell på et «ekte», oppriktig ment smil og et «falskt», tilgjort smil, og tolker følelsene hos andre mennesker riktig. Et hjertelig smil vises i hele ansiktet, også i «smilende» øyne.  


Rynker bør antyde at her har sittet et smil.

Jo alvorligere ansikt, dess vakrere smil.

Smil et smil før du sover, så går dagens surhet over.Hvis du smiler når ingen andre er til stede, da mener du det virkelig.Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får. Selv om du glemmer at en og en er to, så må du aldri glemme å være snill og god.Smil til verden, og verden smiler tilbake.


Gråt ikke fordi det er over. Smil fordi det skjedde.

Verden ser bedre ut gjennom et smilehull.

Mennesket er det eneste vesen på jorden som kan smile. Det er et lys i vårt ansikts vindu, som hjertet bruker til å vise at det er hjemme.


 

 

 


 En dag møtte kjærligheten og vennskap hverandre,
kjærlighet spurte:
" Hvorfor er du til når jeg allerede eksisterer?Vennskap svarte:
" For å ha et smil hvor du etterlater deg tårer....